Известие

Collapse
No announcement yet.

голям проблем с алфа 164 2.5тд супер 94-та

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• голям проблем с алфа 164 2.5тд супер 94-та

преди около месец алфата взе да не пали при топьл мотор, и да губи мощност.в сервиза вьв варна ми смениха темп.дат4ик и се оправи паленето но мощноста не.миналата седмица ми изгасна и ме остави на пьтя.от тогава само пали и гасне веднага.сменил сум вьздушен и горивен филтьр.а комп.диагностика показваш е грешка в дебитомера, и него го смених и пак сьщото.проериха ми и помпата преди 2 седмици-беше си добре.моля ви даите ми сьвет.само вьв вас ми е надеждата.

Имаш лични съобщения,уважаеми колега
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
      Имаш лични съобщения,уважаеми колега

Comment

Колега,имам питане на лично
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

vapros

А може ли да го побликуваш любопитно ми е какво решение си намерил на проблема???
          Алфа Ромео седан бензин 90 г.

Comment

Re: vapros

Първоначално публикувано от ufo77
            А може ли да го побликуваш любопитно ми е какво решение си намерил на проблема???

Comment

въпрос

ами имам колега със същия проблем като загрее му гасне и не е май от дебитомера щото намерихме един за 200 кинта, та се интересувам как си реши човека проблема. От Пловдив сме.
              Алфа Ромео седан бензин 90 г.

Comment

да, и мен ме интересува решението,
                въпреки че тя мойта като угасна незапали повече изобщо , ама все пак - това са знания които искам да трупам и няма другаде откаде освен от форума ни!!!
                така че давайте какво и как сте сменили, как сте го познали....дори и да е писано някаде някога, не е лошо някои неща да се поповтарят отвреме на време за такива "боси" като мен
                караше 164 2.5ТД - много ниската печка
                сега друг и се радва

Comment

Working...
                X